Ailecek Kamptayız



13.10.2022

Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak milletimizin devletimize emaneti olan gençlerimiz için Mavi (deniz), Yeşil (doğa) ve Tematik Gençlik Kampları düzenlenmektedir. Bilindiği üzere son yıllarda aile kurumun zayıflatılmasına yönelik kimi faaliyetlerin giderek arttığı ve ülke olarak en büyük sosyal ve beşeri güçlerimizin başında gelen aile kurumunun hedef alındığı görülmektedir. Bakanlık olarak Türkiye’nin geleceğinin sağlam bir aile yapısından geçtiği düşüncesinden hareketle gençlerimiz ve yetişmelerinde en büyük pay sahibi olan ebeveynlerin katılımları ile aile içi iletişimi güçlendirmeyi ve toplumda aile kurumunun önemine dikkat çekmeyi amaç edindiğimiz Anne-Kız, Baba-Oğul kampları düzenliyoruz.

Ebeveynleri ile birlikte çoğunlukla kapalı mekanlarda vakit geçirebilen gençlerimizi monoton yaşamdan uzakta doğa, deniz ve kamp aktiviteleri ile günlük stresten uzaklaştırarak birbirlerine daha fazla zaman ayırmalarına katkı sağlamayı hedeflediğimiz Anne-Kız Gençlik Kampımız 07-10 Ekim 2022 ve 14-17 Ekim 2022 tarihlerinde Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampımızda iki dönem halinde düzenlenmektedir.

Kampımızda gençler anneleri ile birlikte okçuluk, tiyatro, müzik, halk oyunları, matrak, bisiklet, el sanatları gibi etkinliklere katılarak keyifli zaman geçirirken unutamayacakları hikayeler biriktiriyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerimizi ebeveynleri ile beraber Gençlik Kamplarında misafir etmeye devam edeceğiz.