Genç Hekimler Gençlik Kampında



20.07.2022

“Genç Hekimler Ustalarıyla Birlikte Kampta” sloganıyla 14 - 17 Temmuz 2022 tarihlerinde İstanbul Marmaracık Gençlik Kampı’nda akademik ve sosyal çalışmaları içeren kamp programı gerçekleştirildi.

Bildiğiniz gibi Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak hizmete açtığımız Gençlik Kampları, pek çok ilimizde gençlerimizin eğitim, sosyal, kültürel  ve sportif yönden gelişimlerine, boş zamanlarını etkin bir şekilde değerlendirmelerine ve farklı illerden gelen arkadaşlarıyla bir kardeşlik iklimine imza atmalarına imkan sağlayan hizmetlerdir.

Gençlik Kamplarımız aynı zamanda tematik birçok etkinliğe, mesleki ve proje tabanlı farklı organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. 14- 17 Temmuz 2022 tarihleri arasında İstanbul Marmaracık Gençlik Kampında genç hekimleri ve hekim adaylarına misafir ettik. Tecrübe aktarımının ve mesleki paylaşımın en kıymetli örneklerinin sergilendiği kampımızda, genç hekimler hem alanında uzman mentör hocalarla bir araya geldi, hem de doğanın içinde gençlik kampı aktivitelerine katılarak keyifli zamanlar geçirdiler.

Kamp programında planlanan kongrede, konusunda uzman hocalardan, tıp eğitiminin özellikli konuları ve sağlıklı beslenme, egzersiz, spor, iletişim, hasta hekim ilişkisi gibi sosyal konulardan oluşan başlıklardan anlatımlar dinlenildi.