Yaz Dönemi Kamplarımız Başladı!



24.06.2022

YAZ DÖNEMİ KAMPLARIMIZ BAŞLADI

Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere her yıl düzenlediğimiz Gençlik Kamplarımız 18 Haziran’da başladı. Her yıl gençlerimizin heyecanla beklediği kamplarımızda sportif, sanatsal, kültürel, eğitici birçok faaliyete yer verilmektedir.

Deniz kamplarımızda badminton, aqua park, yat gezisi, sokak oyunları, sosyal ve kültürel gezi ve aktiviteler, tiyatro, müzik, voleybol, basketbol, futbol, kitap okuma, halk oyunları, el sanatları; doğa kamplarımızda ise tırmanma duvarı, yüksek ip parkuru, flyfox, macera parkuru, paintball, kano, dağ bisikleti,  oryantring, okçuluk, at biniciliği, mini golf, rafting, futbol,  voleybol, basketbol, sokak oyunları, sosyal ve kültürel gezi ve aktiviteler, tiyatro, el sanatları gibi etkinliklerin yer aldığı kamplarımız 30 Eylül’e kadar devam edecektir.

Gençlik kamplarımıza katılmak isteyen gençlerimiz başvurularını gencizbiz.gsb.gov.tr adresinden 2 Temmuz tarihine kadar yapabileceklerdir.

Bir kardeşlik ikliminde görüşmek dileğiyle…