Denizli Cankurtaran Doğa Kampı Coşkuyla Başladı



6.08.2012

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünün düzenlediği Cankurtaran Doğa Kampına Doğu Anadolu ve Karadenizli katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünün düzenlediği Cankurtaran Doğa Kampına Doğu Anadolu ve Karadenizli katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.04 – 11 Ağustos 2012 tarihleri arasında Denizli Cankurtaran Kamp Merkezinde gerçekleştirilen kampa Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Kayseri, Tokat, Amasya’dan gelen 64 kişi katıldı.

04 Ağustos 2012 Cumartesi günü saat 09.00’ da kamp merkezine gelen grupları, kampta onlara eşlik edecek olan 1 program sorumlusu ve 6 lider karşıladı. Katılımcılar kampın ilk gününü futbol, basketbol, langırt, masa tenisi, plaj voleybolu oynayarak geçirirken yapılan açılış töreniyle kamp start aldı.

04 Ağustos 2012 tarihinde Cankurtaran Kamp Merkezinde gerçekleştirilen kamp açılışına Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Mehmet Kaymakçı, Denizli Gençlik Merkezi Müdürü Ayvaz Polat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Tayfur Öztepe katıldı.

Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Mehmet Kaymakçı yaptığı konuşmada; “Gençliğe önem veren ve gençlik için önemli projelere imza atan bir  Bakanlığımız ve bu işleri ısrarla takip eden bir Bakanımız var. Gençlik kamplarından 18.000 gencimiz faydalanmakta olup Türkiye genelinde 118 Gençlik Merkezimiz bulunmaktadır. Bu sayının artırılması için sizlerin gerçekleştirilen projelere daha çok katılmanız gerekiyor.” diyerek duygularını dile getirdi.

DSC_0085.JPG

DSC_0038.JPG