Murat Kekilli Gençlik Kamplarında



17.09.2014

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Kamplarının son döneminde kampçılarımız için büyük bir sürprize imza attı ve ünlü sanatçı Murat Kekilli ile kampçılarımızın bir araya gelmelerini sağladı.

            "Anadolu rock" müziğinin en önemli temsilcilerinden biri olan Murat Kekilli, 10. dönemde Hatay – Arsuz, Mersin – Silifke, Osmaniye – Aslantaş ve Antalya – Duacı Gençlik Kamplarında sevilen şarkılarını bu kez kampçılarımız için seslendirdi. “Karagözlüm” , “Seni Çılgın” , “Ver Bana Düşlerimi” gibi sanatçının kendisine ait olan şarkıların yanı sıra “Yaz Dostum”, “Yine Aylardan Kasım” gibi kampçılarımızın severek eşlik ettiği şarkıların tek bir ağızdan coşkuyla söylenmesi, kamplarda unutulmayacak anları da beraberinde getirdi. Sadeliği ve içtenliğiyle gençlerin sempatisini kazanan aynı zamanda duruşuyla da gençlerimize rol model olacak niteliklere sahip olduğunu bir kez daha ortaya koyan ünlü sanatçının gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyet her halinden belli oluyordu.

            Kampçılarımızın ise bitmesini istemedikleri, bu konser etkinliğinden ne kadar keyif aldıklarını anlatmaya gerek olmadığını söylemek isabet olacaktır.

                                                                                                        Bahattin Muhammet AYHAN

Gençlik ve Spor Uzman Yardımcısı