2022 Yılı Gençlik Kampları Ulusal Dönem Açılışı Yapıldı!



5.07.2022

Mersin Akkum Gençlik Kampımız hizmete açıldı. 28 Haziran 2022 tarihinde Sayın Bakanımız M. Muharrem KASAPOĞLU’nun teşrifleriyle gerçekleştirilen Mersin Akkum Gençlik Kampının resmi açılış töreninde Kastamonu, Aydın, İstanbul ve Antalya illerimiz ile canlı bağlantı kurularak kampçı gençlerle görüşüldü. Program canlı olarak tüm kamplarımızdan yayınlandı ve gençlerimiz yayını izleme imkanı buldular.

Bakan Kasapoğlu, söz konusu programda yaptığı konuşmada, yeni kamp sezonunun ve Mersin Akkum Gençlik Kampı'nın 81 ildeki tüm gençlere hayırlı olmasını diledi. Bu kampların, eserlerin her birinin, öncelikle bir inancın, adanmışlığın, gayretin sembolü olduğunu ifade eden Kasapoğlu, emeği olanlara teşekkür etti. Geleceğin teminatı olan gençler için kaybedecek bir saniyeleri dahi bulunmadığını aktaran Bakan Kasapoğlu, üretimin, eser ve hizmet siyasetinin öncelikli olarak en çok gençler için olduğunu bildiklerini, bu yolda çalıştıklarını dile getirdi.

Bakan Kasapoğlu, kamplardaki tüm hizmetlerin tamamen ücretsiz bir şekilde sunulduğunu, gençlerden hiçbir ücret talep edilmediğini belirtmiş olup Gençlik Kamplarımızda 2022 yılında 200 binden fazla genci misafir etmeyi planladıklarını ifade etti.