Anket Ödülleri Sahiplerini Buldu



13.12.2017

Her yıl Gençlik Kampları yaz dönemlerinin bitmesiyle birlikte uygulanan ve Gençlik Kampları Dairesince son derece önemsenen “Ödüllü Memnuniyet Anketi”, 2017 yılı için de net bir tablo ortaya koydu. Gençlik Kampları adına hangi konularda her şeyin yolunda gittiğini ve hangi noktalar üzerinde biraz daha yoğunlaşılması gerektiğini gösteren anket sonuçlarına göre kampların kampçıların gözünden başarı oranı 5 üzerinden 4,29 olarak belirlendi.

Bir sonraki yılın planlamasında da büyük önem taşıyan ödüllü memnuniyet anketini doldurarak kampların genel durum değerlendirmesine katkı sağlayan gençler arasından yapılan çekilişle ödül almaya hak kazanan kampçılarımız da belirlendi ve böylelikle memnuniyet anketi ödülleri sahiplerini bulmuş oldu.

Gençlik Kamplarının kız dönemleri arasından bilgisayar ortamında yapılan çekilişle ödül almaya hak kazanan isimler; Habibe Karakaya (Konya), Zeynep Gömleksiz (Elazığ), Gülşen Saatoğlu (Karaman), Melike Abay (Kütahya), Elif Aslı Tuna (Uşak), Sevgi Yılmaz (Samsun), Süreyya Güngör (Amasya), Selinay Aldatmış (İzmir), Semra Tuba Bayduz (Malatya), Hatice Bozkurt (Gaziantep) ve Sıla Dayantürk (Antalya) oldu. Erkek dönemleri arasından yapılan çekilişle ise Muhammed Ali Kort (Diyarbakır), Erkan Ağan (Karabük), Mehmet Furkan Düğmeci (Sinop), Kaan Özşen (Kayseri), Emre Boz (Çankırı), Yunus Emre Sert (Çorum), Sabri Tekin (Aksaray), Furkan Demirsoy (Kayseri), Yaşar Aksoy (Nevşehir), Ömer Çalışkan (Burdur) ve Gökhan Can (Karaman) ödül almaya hak kazandı.

Tablet, saat, bluetooth kulaklık, spor çanta ve daha birçok sürpriz ödül almaya hak kazanan kampçılarımızla iletişime geçildi. Kampçılarımız, ödüllerini ikamet ettikleri ilin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden teslim alacaklardır. Kendilerini tebrik ediyor, ankete katılım sağlayan tüm kampçılarımıza teşekkür ediyoruz.