Gençlik Kampları Personel Planlaması Ve Maneviyat İstasyonu Geliştirme Toplantısı Kayseri'de Yapıldı



27.02.2017

Gençlik Kampları Çalıştayı Kayseri’de Yapıldı

            Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2017 Yaz Gençlik Kampları hazırlıklarını ara vermeksizin sürdürüyor. Her bir yenisi ile Gençlik Kamplarının daha ileri bir seviyeye ulaştığı bu adımlardan sonuncusu “2017 Gençlik Kampları Personel Planlaması Ve Maneviyat İstasyonu Geliştirme Toplantısı Programı” oldu.

            22 Şubat - 25 Şubat tarihleri arasında Kayseri Erciyes Gençlik Kampı’nda düzenlenen programda Gençlik Kamplarında ihtiyaç duyulan personel türleri ve sayıları belirlendi ve bu ihtiyacı gidermek için yapılması gerekenler ele alındı. Gençlik ve İzcilik Kampları Dairesi çalışanları, kamp müdürleri, program sorumluları ve TODAİE temsilcisinin katıldığı oturumlarda her Gençlik Kampının personel eksiklikleri tek tek tespit edildi ve personel temininde yasal yöntem ve mevzuat konusunda son derece verimli tartışmalar gerçekleştirilerek izlenecek yol belirlendi.  Programın bir diğer ana başlığı olan Gençlik Kamplarında uygulanan Maneviyat İstasyonunu Geliştirme bölümünde de daire çalışanları, program sorumluları ve Diyanet İşleri Başkanlığı personeli hazır bulundu. Maneviyat istasyonu oturumunda istasyona dair her uygulama gözden geçirildi. 2017 için düşünülen yenilikler ve iyileştirmeler eksenli bir çalışma planı hazırlandı.

            Gençlik Kamplarının her geçen gün bir adım daha ileriye gittiğini görmekten ülkemizin gençleri adına memnuniyet duyuyoruz.