Çalışan Gençlik Gençlik Kamplarında



18.09.2015

Gençlik Kamplarına katılan gençlik grupları arasındaki çeşitlenme her geçen gün artıyor. Şimdi de ülkemizin dört bir tarafında yıl boyunca çeşitli meslek dallarında çalışan gençler, Gençlik Kamplarındaki yerlerini aldılar. Mersin Silifke İçişleri Kampımıza 16-24 yaş arası 220 gencimiz katıldı.

İş hayatının yoğunluğundan uzaklaşarak Gençlik Kamplarındaki kendilerine özel düzenlenen kampa katılan gençlerimiz yorgunluklarını kamp aktiviteleriyle attılar. Aralarında ilk defa iş temposundan fırsat bulup denize giremeyen gençler vardı. Diğer kamp etkinlikleri de her zaman olduğu gibi kamp programında yer aldı. Zaten şu anda da o etkinliklerden biriyle eğlencenin tadını çıkarıyorlar. Ayrıca burada yeni bir dost, yeni bir kardeş edinmiş olmanın bir ömür sürecek daha büyük bir mutluluk olduğunu; kamp dönemi boyunca her gün yeniden yaşıyorlar ve yaşayacaklar.

Kendi imkanlarıyla yapmakta zorlanabilecekleri adeta bir tatil niteliğindeki kamp fırsatını sunduğu için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkür eden gençlerimiz, gerçekten çalışma hayatlarına keyifli bir mola verdiler.