Murat Çelik Gençlik Kamplarında



4.08.2015

Gençlik Kampları, bir büyük sanatçıyı daha ağırlamanın büyük gururunu ve mutluluğunu yaşadı. Önceleri "Düş Sokağı Sakinleri" grubunun bir üyesi olarak yaptığı çalışmalarda sonrasında ise bireysel albümlerinde milyonlarca insan için özel anlamlar ifade eden şarkılara imza atan sanatçı Murat Çelik, Trabzon Düzköy yeşil kampımızda gençlerle bir araya geldi.

            Konser sırasında gençlerle sohbet ederken onlara "Kalp ile zihin arasındaki denge unsuru nedir?" sorusunu yönelten sanatçı, bunun sevgi olduğunu belirterek "Bu sevgi, Allah sevgisidir." dedi. Gençler için iyi bir rol model olan Murat Çelik,  sanatçı duruşu ve içten tavırlarıyla kampçılarımızın gönül dünyalarında ayrı bir yer edindi.   

            "Gülziya" isimli bir kitabı da bulunan Murat Çelik, kampta söz ve müziği kendisine ait olan, kampçılarımızın da eşlik ettiği şarkılarını seslendirirken; gençleri ezgilerin engin dünyasında unutamayacakları bir yolculuğa çıkardı. Konser sonunda çekilen hatıra fotoğrafı, hem sanatçının hem kampçılarımızın yüzündeki mutluluğu yansıtıyordu.