Şimdi Kamp Vakti



18.06.2015

2015 yılı Gençlik Kampları; 15 Haziran akşamı Mersin 23 Nisan kampımızda yapılan büyük açılış töreni ile resmen başladı. 1200 kampçımızın yer aldığı açılışta büyük bir coşku yaşanırken; açılışa katılan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Emre KAÇAR kampçılarımızı yalnız bırakmayarak onların bu heyecanına eşlik etti. 

Gençlik Kamplarının her döneminde gençlerimiz, hayal ettiklerinden çok daha güzel bir hafta geçirecekler. Çünkü kamplarımızda birbirinden eğlenceli sportif faaliyetlerden eğitici yönü daima ön planda tutulan kişisel gelişim seminerlerine ve sosyal-kültürel gezilere kadar aradıkları, ihtiyaç duydukları, görmek istedikleri her şey var.

Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak üzerimize düşen her şeyi en ince ayrıntılarıyla düşünerek yerine getirebilmek adına var gücümüzle çalıştık. Şimdi sıra gençlerde; çünkü şimdi kamp vakti… Şimdi kamplarda bir olma, kardeş olma vakti. Gençlik kamplarının gençlerimizin hayatında silinemeyecek izler bıraktığını görmek,  Bakanlığımız adına büyük bir heyecan ve gurur vesilesi. Bu heyecana ortak olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.