Gençlik Kamplarında 3. Dönem Başladı



5.07.2014


       
Her yıl, bir önceki yıla göre daha büyük bir deneyim ile gençlik kamplarını düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2014 yılı yaz kamplarında da ilk iki dönemi başarıyla geride bıraktı. Kurdukları yeni dostluklar, kişisel gelişimlerine kattıkları kazanımlar ve unutamayacakları anılar ile kampa katılan gençler evlerine dönerken, 2014 yaz gençlik kamplarında yeni bir dönem başladı.

      Gençlik kamplarının 3. ve yeni döneminde de gençlerin coşkusu artarak devam ediyor. 03-09 Temmuz tarihleri arasında ülkemizin pek çok farklı noktasında gerçekleştirilen gençlik kamplarında; aksiyon dolu sportif etkinlikler, kişisel gelişim seminerleri ve tarihi ve turistik mekânlara yapılacak geziler kamp programlarının ana başlığını oluşturuyor.

     12-15 yaş gruplarında deniz, 16-22 yaş gruplarında ise doğa kampı olarak düzenlenen yaz gençlik kamplarının 3. dönemine, Ramazan ayının manevi iklimi ve bereketi de eşlik edecek. Ramazan ayına özel içeriklerin yer aldığı programlar sayesinde gençlerimiz, kamplarda Ramazan ayının tadını doyasıya çıkaracaklar.